آخرین مسابقه مکعب روبیک سال 1403 جمعه دهم اسفند ماه با معرفی بهترین کیوبر سال 1403 ایران در نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب تهران برگزار شد.
این مسابقات به همت کمیته بازیهای پازلی انجمن بازیهای فکری فدراسیون ورزشهای همگانی و تحت نظارت انجمن جهانی مکعب (WCA) با حضور بیش از 100 نفر از بهترین کیوبرهای کشور برگزار و با معرفی برترینها به پایان رسید.
در این مسابقه امیرعلی جوادزاده از استان البرز مقام اول را کسب کرد همچنین عرفان دهقانی از استان هرمزگان دوم و محمد یاهویی از استان خراسان رضوی به مقام سوم رسیدند.
در حاشیه این رویداد مراسم اهدای مکعب روبیک طلایی به بهترین کیوبر ایران در سال 1403 برگزار شد که شیوه انتخاب کیوبر طلایی به شرح زیر بود:
به منظور اعتلا و پیشرفت رشته کیوبینگ در ایران، لیست ده نفر از موفقترین کیوبران طبق عملکرد و شرکت در مسابقات کشوری استخراج شده و به رای گیری گذاشته شد. 3 نفر اول مسابقات و رکوردداران ایران و جمعی از نخبگان این رشته در کشور حق رای داشتند که در نهایت محمدرضا عباس زاده با کسب اکثریت آرا به عنوان برترین کیوبر ایران در سال 1403 انتخاب شده و مکعب روبیک طلایی امسال را تصاحب کرد.
در نهایت به 3 نفر اول هر ماده حکم و جایزه نقدی اهدا گردید.
این مسابقه تحت نظارت انجمن جهانی مکعب برگزار شد و تمامی رکوردها به صورت همزمان در وبسایت انجمن جهانی ثبت میشد. رکورد ایران که در مسابقه قبلی (شب یلدا با زمان 5.87 شکسته شده بود بار دیگر در این رویداد تکرار شد و درحال حاضر عرفان دهقانی و محمدرضا عباس زاده هر دو با زمان 5.87 رکوردداران ایران در ماده حل مکعب روبیک هستند.